minaminis

Alla inlägg den 5 februari 2011

Av Lisa - 5 februari 2011 14:48

Har varit osynlig här sedan jag började jobba. Shit alltså vad jag har varit trött denna veckan. Jag fattar inte hur man ska fixa allt med jobb, dagis, barn och träning. Men jag antar att man kommer in i det med. Det gjorde vi ju förra året. Men det är mycket att jobba 100% båda två.

 

Ialla fall, jobbet är kanon. Det är väldigt väldigt mycket. Och det är mycket som läggs över på mig direkt som ska fixas. Inte jättemycket tid till att växa in i rollen utan ganska så skarpt läge direkt. Roligt såklart men det ställer rätt höga krav på en. Om jag fixar detta så tror jag att jag kan ha roligt på jobbet tills jag går i pension, inte növändigtvis på samma ställe men att jobba som informatör verkar superkul.  Skämt å sido men jobbet är verkligen stimulerande och omväxlande. Men det gäller att satsa allt nu och göra ett riktigt bra jobb så att jobbet är mitt även efter provanställningen.

 

Idag är det lugnt för mig och barnen. Mannen är på herrklubbsaktiviteter och jag skulle egentligen varit iväg med tjejklubben men vi lyckades inte fixa barnvakt så jag fick vara hemma med barnen. Mannen var nämligen med och ordnade herrklubben denna gången. Vi har både varit på gympa och handboll och nu ska vi till syster på fika.

Av Lisa - 5 februari 2011 14:41

Har fastnat löjligt mycket för denna låten.

 


För vi har varann

För vi har varann

och det finns dem

som säger att då e det sant

och det finns ingenting,

det finns ingenting

vi inte kan

för vi har varann

Ovido - Quiz & Flashcards