minaminis

Alla inlägg den 16 juni 2009

Av Lisa - 16 juni 2009 10:07

(Bild från Ikea) 


Snart har mannen lillsemester. Han ska vara ledig mån,tis och onsdag nästa vecka så det blir ju 6 dagars ledigt i och med midsommar. Ska bli härligt. Då ska det bland annat bli en Ikea -tur (äntligen!!!) och sen ska lekstugan inredas och fixas klar.


Ska även inhandla ett skåp på Ikea till kontoret. Som det är nu har vi en öppen hylla med alla papper och böcker och andra viktiga prylar. Men det är hopplöst för Liten är där varje dag och river ut allt. Så det är sån oordning på allt. Detta skåpet kommer bli perfekt.


Nej, nu måste jag göra mig klar, dagens sysselsättning kommer snart.

Av Lisa - 16 juni 2009 08:42

Idag är en sån härlig dag. Liten är såå pigg och glad. Vilken skillnad det är på henne om hon sover hela natten eller om hon vaknar. Hon är så mycket piggare och roligare att ha och göra med när hon fått sova. Och det gillar vi.


Är det badväder idag eller inte? I vilket fall är det lek med kompis som gäller.


På fredag är det midsommar, hur härligt är inte det? Vi ska till värsta sommaridyllen, sommarstuga i sandviken. Då SKA det vara fint väder, grillning, lek, dans kring midsommarstång, jordgubbar, sill och allt annat som hör midsommar till. Ska bli underbart.


Måste beställa krans till stora!

Ovido - Quiz & Flashcards