minaminis

Alla inlägg under november 2010

Av Lisa - 18 november 2010 17:00

  


 


    



(Bilder från kappahl)  



Har redan införskaffat julkläder till flickorna. Hittade fina klänningar när vi var i Kalmar i helgen. En varsin klänning till dem med tights till Stora och strumpbyxor till Liten. Var dock tvungen att köpa de ljuvliga röda tightsen till Liten med. Sååå mjuka och mysiga. Ett måste i vinter.

Av Lisa - 17 november 2010 13:32

  

Förutom den underbara spa-vistelsen fick jag ett namnsmycke av mannen (och barnen såklart). Har velat ha det såå länge. Jag fick ett liknande det som ni ser på bilden. Han hade dock inte graverat in namnen eftersom det fanns så många olika brickor att välja mellan och jag kanske ville byta (han känner mig). Jag gillar verkligen det jag fick men brickorna var mycket tjockare än de ni ser på bilden vilket resulterar i rätt bra tyngd i dem. Och eftersom jag vill ha på mig den jämnt kan det vara jobbigt.


Ska in till juveleraren i veckan och se vad han har att välja på. Kanske köra på ring istället, som nedan.


Bilder från Amanda Egilson   

Av Lisa - 17 november 2010 08:50

  


Idag är min lilla (stora) skrutta sjuk. De ringde från dagis när jag stod i duschen imorse (jag hade varit duktigt och tränat på gymmet) så det var bara att slänga på sig kläderna och hämta hem henne. Men Liten fick vara kvar på dagis. Hon var mitt inne i en rolig lek så personalen tyckte det var synd att ta hem henne. Hon ska vara kvar till efter maten.


Det känns faktiskt väldigt lyxigt att vara hemma med bara ett barn. Nu kan jag få tid till att pyssla om henne, i lugn och ro. Hon kan få komma först. Just nu ligger hon nerbäddad i soffan under täcket och slumrar.

Av Lisa - 16 november 2010 22:12

  


Snart dags för årets julkort. Så här såg 2009 års julkort ut. Tror det blir till att knåpa ihop något liknande i år.



Av Lisa - 16 november 2010 20:23

Då har man fyllt 30 år. Shiiitt, gammalt!! Vet att det inte är det men det känns så. Särskilt när det känns som om jag har åldrats 10 år denna hösten, istället för 1 år! Inget kul alls. Har aldrig behövt anstränga mig särskilt mycket innan, har kunnat träna när jag vill, för att jag tycker det är kul osv. Men nu känns det som om man kommer få kämpa lite mer. Och behöva lägga en aningens mer pengar på att se "respektabel" ut :) Ni vet, krämer hit och dit och sånt.....


Vad passar då inte bättre än en spa-vistelse? Fick det i present av min kära sambo. Så istället för fest rymde vi till Öland och tillbringade helgen på spa. Gudomligt härligt.



  

       




Av Lisa - 16 november 2010 20:15

     


    


Dessa små sötsaker har anlänt i ett paket från posten, vunna på Tradera. Tanken är att flickorna ska få dem i julklapp eller i advents-present. Dem ska läggas på ett ursött fat från koizol. Kommer nog vara en uppskattat present då det leks väldigt mycket med dockor och nallar för tillfället.

     

Ovido - Quiz & Flashcards