minaminis

Alla inlägg den 1 april 2009

Av Lisa - 1 april 2009 18:43

ännu en underbar vårdag. började den med en långpromenad, liten i vagnen och stora på sparkcykeln. gick ner till ån en runda och satt i solen och mös. vilket väder, hoppas det stannar. sen gick vi inom konditoriet och köpte lite godsaker med oss hem.


nu i eftermiddag har vi haft besök av min bästa barndomsvän. hon stannade länge..och som vanligt hade vi supermycket att prata om, har vi alltid. jag älskar verkligen henne, vi har varit vänner i vått och torrt sen vi var 5-6 år. även om vi inte alltid har varit på samma ställe fysiskt, har vi alltid vetat var vi har varandra. en vän för livet helt enkelt.


pratade en lång stund med mannen innan. imorgon kommer han hem och han är saknad. tycker faktiskt inte det har varit jobbigt alls, barnen har varit snälla och mitt humör har varit på topp, men saknad är han ju ändå.

han verkar att ha haft det bra, späckat schema men kul. när dem inte har varit på kurs har dom varit ute på en massa aktiviteter och middagar. det har bjudits på trerätters och mycket vin och öl. allt för att göra ett bra intryck så att "mannens företag" ska fortsätta handla av företaget i fråga. (vill inte nämna några namn)


en bild på dagens, nya klänningen på såklart. den och conversen var givna på långpromenaden idag. sköna härliga kläder som passade perfekt till vädret.



Av Lisa - 1 april 2009 09:23

Nu släntrar min morgontrötta lilla unge upp. den stora alltså. den lilla har varit uppe sen halv åtta, rätt bra ändå.


nu får det bli en snabb frukost och sen är man ju sugen på att gå ut i det fina vårvädret. köpa lite påskliljor och plantera kanske.


är det någon som har några bra tips till hur man kan klä ut en liten flicka till påskkärring så går det bra att komma med dem. det är nämligen påskfest på dagis imorgon.


blir nog sista dagen på ett bra tag för gumman, pratade med dom idag om att ta en paus eller eventuellt säga upp platsen, dom förstod mig fullt ut. skulle prata med om det sen.

Ovido - Quiz & Flashcards