minaminis

Alla inlägg den 14 april 2009

Av Lisa - 14 april 2009 09:18

Måste ju såklart säga grattis till familjen Eriksson-Nilsson som igår morse fick ett litet underverk.

Av Lisa - 14 april 2009 09:08

Liten har gjort stora framsteg i helgen. Hon går nu själv med sin gå-vagn och hon står även helt själv kortare stunder.

Av Lisa - 14 april 2009 08:36

så, då var påsken över och med den ledighet för mannen. har varit såå skönt att ha honom hemma. vi har verkligen haft en toppen helg. Mycket familjemys, fixande i trädgården och socialt umgänge. precis som det ska vara.


i torsdags hade vi vänner över på middag och vin och planerande av semestern. blir att hyra stuga/hus i ystad eller någonstans på österlen. nära till tosselilla och bornholm om man skulle vilja. Blir nog att vi är iväg en vecka. Ska bli mysigt.


i fredags var vi bara familjen. va ute hela dagen och fixade. lekte i sandlådan, gungade rensade rabatter, grillade korv och annat sånt.


i lördags gjorde vi slag i saken och åkte och köpte plantor till häck på framsidan. vi har velat fram och tillbaka länge så mina föräldrar följde med som smakråd. och det visade sig att dem bidrog inte bara med råd utan även med lite pengar. alltid välkommet så tack säger vi.


på kvällen var min syster med familj här, så då var det lek och bus på högsta nivå med kusinerna. hela huset såg ut som ett bomdnedslag men roligt hade dem och det är huvudsaken.


i söndags hade vi fullt upp med att gräva för häcken och det hjälptes vi åt med hela familjen. Stora med spade och kratta redo. Liten älskar att vara ute. krypa omkring bland jord och sten är toppen det. Men man får hålla stenkoll på henne för hon stoppar allt i munnen.


På kvällen var det dags för påskmiddag hos mannens föräldrar. Stora somnade i soffan så hon fick sova över, liten somnade i vagnen så vi gick hem.


Igår kom mina föräldrar och hjälpte oss att sätta plantorna. Pappa och mannen fixade det medans jag rensade rabatter och mamma tog hand om barnen.


Så vi har verkligen haft en toppen helg, avkopplande och skön. Laddat batterierna till hundra så nu ska vi nog orka ett tag till.


Nu ska det göras frukost till mig och stora sen ska vi börja dagen.


Ovido - Quiz & Flashcards