minaminis

Alla inlägg den 21 april 2009

Av Lisa - 21 april 2009 19:47

Sitter och väntar på att Liten ska somna så att jag kan hoppa in i duschen, just nu ligger hon och pratar. Mannen är hos syster min och hjälper henne med datorn. Stora ligger i soffan och myser, ville va uppe lite till, och var gör väl det. Men Liten är minsann envis idag, var det igår med, annars brukar hon slockna så fort man lägger henne på kudden.


Har varit hos doktorn med henne idag. Hennes fruktansvärda hosta som inte vill gå över. Hon har haft den sen hon var sjuk, den är hemsk på natten. Hon hostar så hon klöks och nästan inte kan andas. Men doktorn sa att det var en rest från sjukdomen hon hade, så den ska försvinna. Fick dock en hostmedicin som ska vidga luftrören på henne. Hoppas hon kan sova lite bättre på nätterna nu. Jag håller på att bli tokig.


Sen har vi haft playdate. Både jag, Liten och Stora. Lekt och ätit våfflor och pratat. En jättemysig dag med jättemysiga vänner helt enkelt.


Imorgon är det dags för träff med föräldragruppen. Denna gången är det grannen på andra sidan berget som ska ha det så det är närma och bra för vår del.


Nu kanske hon sover......





Ovido - Quiz & Flashcards