minaminis

Alla inlägg den 3 april 2009

Av Lisa - 3 april 2009 09:41

Så var det fredag igen, veckorna bara springer iväg. Denna veckan har ju varit lite speciell då jag varit själv med flickorna, men det har gått så bra. Igår kom mannen hem, äntligen. Vi var ute och lekte i det fina vädret och sen grillade vi. När barnen hade lagt sig på kvällen (rätt sent) var vi så trötta så det blev inte mycket kvalitetstid för oss. Det får vi ta igen ikväll. Huvudsaken var att barnen fick sin pappados igår, för dom hade saknat honom så mycket.


Idag blir det en lugn dag, vi har ingenting planerat. Tror att vi ska gå en runda til biblioteket opch låna lite böcker. Stora tjejen gillar det. Hon har även en liten present att hämta där, alla barn som fyller tre år får en liten bok av biblioteket.


Fick papper från kommunen om lillans dagisplacering. Usch, det närmar sig. Det vill jag inte. Tanken var att hon skulle börja skolas in den 17 augusti men mannen kommer att ha sen semester så vi flyttar fram det en vecka. Men oj sommaren kommer ju gå så snabbt och sen är det dags för lilla tjejen att bli lite större. För det blir dem verkligen när dem börjar dagis. Då börjar det verkliga livet med jobb och hämtning och lämning. Måste passa på att njuta ordentligt nu dem sista månaderna.


Vi har en underbar sommar framför oss.

Ovido - Quiz & Flashcards