minaminis

Alla inlägg den 16 april 2009

Av Lisa - 16 april 2009 16:34

Precis hemkomna från Barnens lekland. Varit där med stora tjejen, hennes kompis och mamma. Småttingarna fick stanna hemma för idag var det de storas dag. Å så roligt dem har haft. Dessa tjejer leker så bra ihop när vi är hemma så detta har verkligen varit toppen. Både för flickorna och oss vuxna. En toppendag med mat, lek, fika, prat och mycket skratt. Så roligt att göra något med bara de stora ibland.


Liten fick vara hos farmor, så hon har nog inte lidit någon nöd.

Mannen är där nu och hämtar hem henne.


Hennes första lilla tand är så gott som här nu. På tiden va? Jag menar flickan är ju över tio månader. Men helt framme är den inte, det är nog en tunn skinnhinna som ligger för fortfarande. Men syns gör den. Lilla flickan.


Reser sig upp gör hon hela tiden nu. Ställer sig upp och släpper händerna. Sen när hon ser hur glada vi blir, då blir hon helt uppspelt vilket gör att hon tappar balansen och trillar. Men sen upp igen och göra det igen, och igen och igen. Så hon övar.


Imorgon är det dags för träff med mina gamla jobbarkompisar. Denna gången har jag fått den äran att vara värd. Dem andra kommer nämligen från Karlskrona så vi har mest hängt där, men denna gången ska jag få visa upp mitt lilla hus. Vilket innebär att jag måste städa och fixa och även göra mig av med mannen och barnen för en kväll.

Ovido - Quiz & Flashcards