minaminis

Alla inlägg den 3 augusti 2009

Av Lisa - 3 augusti 2009 22:20

Är på jakt efter en tallrikshylla. Tänkte ha den i tjejernas sovrum på övervåningen, när den nu blir klar. Dem har nämligen en uppsättning med Barnkammarböcker, och dem tycker jag är alldeles för fina för att dem ska få ha och leka med. Så dem tänkte jag ha i en sån hylla.


Va inom loppisen i Brunnsparken i söndags för att reka lite, men jag hade ingen ro att gå omkring där, vi var ju på väg till Barnens Gård. Men jag hade kanske kunnat göra något fynd där för det var riktigt många som stod och sålde där. Men, men jakten går vidare. Nästa gång får jag åka dit utan barn och man.

Av Lisa - 3 augusti 2009 21:49

Blev inget bakat idag, men väl städat. Både dammsugade och avtorkade golv har vi, sen en toalett som är skinande ren, tack vare sambon som gjorde storrengöring med rensning av avlopp och annat skoj. Lite hyllor och krokar kom med upp på väggarna.


Sen har det hunnits med en löprunda, blev 5,3 km idag. Och bra gick det. Min bästa tid gjorde jag. Nackdelen var att hela rundan var på asfalt så jag har lite ont i benhinnorna, hoppas att det inte blir värre. Nu när jag äntligen hittat min grej.

Får nog bli en runda på Jössa nästa gång, lite snällare mot benen.


Just nu sitter mannen inne hos stora, som INTE vill sova. Vi har vänt upp och ner på dygnet totalt nu, och det är inte kul. Vi får ingen tid alls för oss själva på kvällen. Vi försöker vända det rätt igen genom att väcka henne på morgonen men det har inte hjälpt hittills. Och alltför tidigt vill vi ju inte heller gå upp. Jaja, är det sommar så är det.


Nu ska jag lägga mig en stund på min spikmatta!

Av Lisa - 3 augusti 2009 09:11

Japp, det blev Barnens Gård igår. Vädret blev ju strålande så det blev mycket bad, men även annat. Vi hade en jättemysig dag hela familjen Det märktes tydligt på Stora att hon njöt över att vi var tillsammans hela familjen, och bara vi. Tror det är viktigt för barnen med att göra saker bara familjen, man har ett helt annat fokus på barnen då. Lyckad dag.


Idag är det en städa-baka-sätta upp grejer-dag. Ser ut som det ska börja regna när som så vi kör en inne dag.

Ovido - Quiz & Flashcards