minaminis

Alla inlägg den 17 augusti 2009

Av Lisa - 17 augusti 2009 22:58

(Bild från Sagobella)


Satt och funderade på vad vi skulle kunna köpa till lilla kusinen i doppresent. Kom på att en namn-cd hade varit en kul grej. Barn tycker ju om att höra sitt eget namn. Men när jag skulle gå in på Sagobella och göra beställningen insåg jag att hans namn inte fanns med. Fanns bara ett antal förbestämda namn där.  Storas eller Litens namn fanns inte heller med. Tråkigt, men inget att göra åt.


Får kanske bli en personlig bok istället. Vad kan man mer köpa? Kommer inte på något roligt. Hade velat köpa något smycke för det är alltid ett fint minne. Men vad kan man köpa till en pojke, som han kan tänkas vilja ha även när han blir större? Inte så lätt.


Idag har vi tillbringat nästan hela dagen hos syster och kusinerna. Barnen har lekt och vi har suttit och spånat på idéer. Funderar på att dra igång något roligt projekt....men det är bara på planeringsstadiet än så länge.


Ett litet besök på dagis har vi med hunnit med. Inskolningen börjar på måndag men jag ville upp och hälsa på lite först. Främst för Storas skull som varit ledig från dagis sedan i april. Men det gick så bra, båda flickorna hittade en plats direkt och började leka. Liten brydde sig inte om mig ett dugg utan stövlade iväg till en sandlåda och hittade en spade att leka med. Fick ta henne under armen när vi skulle gå för hon ville inte hem. Så nu ser vi fram emot dagis. Men först ska vi njuta av den sista lediga veckan för hela familjen.


Ikväll blev det äntligen en löprunda. Trodde inte jag skulle hinna men efter att mannen hade varit ute på långtur så tog jag en runda. Spang bara dryga fem kilometer, tyckte det räckte eftersom det var ett tag sedan. Men det kändes bra, lite i benhinnorna eftersom rundan var på asfalt men annars bra.

Ovido - Quiz & Flashcards