minaminis

Alla inlägg den 29 augusti 2009

Av Lisa - 29 augusti 2009 23:30

Ikväll har vännen I med dotter varit här. Mannen har varit på "herrklubb". Dom var på Tjärö, på någon flotte i havet och badade tunna och åkte vattenskidor. Låter inte så illa va?


Vi har haft det så mysigt hemma, pizza, lek och prat hela kvällen. Tjejerna lekte tills de stupade. Det var mycket att plocka undan när dom gått hem, men så är det när man haft så skoj. Precis när jag satt mig i soffan igen efter läggning av stora och städning så hörde jag nyckeln som stacks in i låset och mannen som kom in. Då har stackaren gått och blivit sjuk. Han hade värsta frossan. Så nu ligger han nerbäddad i sängen istället för att vara på Karlmans och festa. Det blir inte alltid som man tänkt sig.


Idag har jag varit inne i stan. Alldeles själv utan barn och utan man. Rätt skönt faktiskt. Skulle hitta kläder till Vilners dop som äger rum om två veckor. Var inne och kikade på nyöppnade "Sisters", riktigt fin och fräsch butik. Hittade lite som jag gillade men köpte inget direkt. Träffade mamma och min moster på stan, dom ville se vad jag hittat, så vi gick in på Sisters igen och så körde jag lite modevisning där. Blev sponsrad av mamma så jag slog till på klänning, tights och skärp. Snyggt som tusan, och billigt tack vare min fina mamma.


Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid mannen. Godnatt alla vänner!

Ovido - Quiz & Flashcards