minaminis

Alla inlägg den 13 augusti 2009

Av Lisa - 13 augusti 2009 20:24

(Denna bilden är tagen från Styleroom) 


Kvart över åtta och båda barnen i säng. Stora sover visseligen inte riktigt än, hon ligger och lyssnar på en cd-saga, men ändå. Måste vara något slags rekord för denna sommaren, eller ialla fall den senaste månaden. För även om liten har somnat tidigt så har stora varit uppe. Men kanske vi kan vända det nu.


Mannen körde precis iväg på innebandy-träning så jag har huset för mig själv (läs tv:n)

Ska ge mig på en riktig tjejfilm som mannen så gulligt fixat till mig. Kan nog vara för att han helst vill slippa se den själv.


Nu börjar det kännas som höst. Det ösregnar ute och håller på att mörkna. Jag har redan tänt lamporna i fönstret. Det är mysigt. Även om jag inte vill att sommaren ska ta slut. För när den är slut är det dags för mannen att börja jobba, barnen ska börja dagis, och jag ska med göra något. Men en härlig sak med hösten det är alla renoverings- och inredningsprojekt som poppar upp i huvudet. Listorna som börjar skrivas om vilka saker som ska tas tag i inne. Vi har fortfarande en del kvar ute inne vi är klara för i sommar. Baksidan ska dräneras och taket ska bytas. Men det ska lejas bort, och det känns riktigt skönt.


Sen är det övervåningen (vinden) som ska göras iordning till barnen. Vi var uppe där idag och kikade lite på det. Funderar eventuellt på att sätta in ett takfönster med.


Skoj att kolla runt lite på nätet och leta inspiration. På Styleroom kan man ju hitta det mesta.

Av Lisa - 13 augusti 2009 18:14

Ibland är det inte roligt att ha ett gammal hus. Inte när saker går sönder, saker som bara finns där som bara ska funka utan att man ska behöva tänka på den. Nyss gick en vattenavstängningsgrej (heter säkert något mycket fyndigare egentligen) sönder, och nu står det och läcker i något hål i väggen i tvättstugan. Låter inte så bra va? Antar att det inte är det heller.


Slutar säkert med att vi måste riva upp hela tvättstugan och byta rören. Vi som har annat på listan. Men om så skulle vara fallet så "får" vi ialla fall en ny tvättstuga då.

Av Lisa - 13 augusti 2009 13:10

Igår var jag och mannen på Kosta Outlet. Barnen fick vara hos mormor och morfar. Har svårt att fatta viktiga beslut när dom är med :)


Hittade en vinterjacka från Polarn & Pyret till Stora, några hundralappar billigare än i POPs butiker. Sen blev det jeans till mannen, själv hittade jag inga som passade, har lite problem med det där. Sen köpte vi en varsin löpardress från Craft, halva priset på dem. Så lite fynd gjorde vi ju.


Sen gick vi in i Iittala-butiken, och där hittade jag hur mycket som helst, men köpte inget. Men vet ialla fall vilka vinglas jag ska börja samla på.

Ovido - Quiz & Flashcards