minaminis

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Lisa - 25 augusti 2009 20:47

Vår stationära dator har kraschat, därav min frånvaro. Gillar inte att sitta vid den bärbara, den är alldeles för seg och så har i:et på tangentbordet försvunnit. Sen har jag heller ingen bilder på denna datorn så ni kan tyvärr inte få se den lilla godingen som ligger bredvid mig i soffan heller. En riktig härlig liten kisse som vi hämtade hem i söndags.


Så liten, så söt och så omtyckt av hela familjen. Flickorna bara älskar honom, lämnar knappt honom ifred en sekund. Tur att vi har grind ner till källaren så han kan gömma sig där om han vill. Inte för att han gör det, han verkar älska uppmärksamheten som han får av barnen. Hur mycket de än jagar honom eller bär omkring på honom så ska han ändå va där dom är. Så han gillar det, och oss. Figaro är hans namn.


Andra dagen på inskolningen idag och det har gått hur bra som helst. Stora leker med kompisarna som hon aldrig varit ifrån dagis och Liten anpassar sig hon med. Hon älskar ju andra barn så det funkar bra. Suttit lite mer hos mig idag och tankat närhet. Imorgon ska hon äta där, och det ska faktiskt Stora med få göra. Hon har fått samma tider som Liten dessa veckor. Så det ser hon verkligen fram emot. Det har hon ju inte fått göra sen innan Liten föddes, och det är ju ett tag sen.


Ikväll är jag trött. Har varit några fullspäckade dagar nu med dagis och lek. Så ikväll ska jag bara sitta här i soffan med mannen och njuta av lugnet. Ska strunta i alla måsten som ropar på mig.  

Ovido - Quiz & Flashcards