minaminis

Alla inlägg den 7 maj 2009

Av Lisa - 7 maj 2009 20:44

En doft av choklad sprider sig i huset. Kladdkakan står inne i ugnen, och kaffet puttrar i sin bryggare. Det är mys när det är som bäst. Det tråkiga är att kvällens mys även involverar hockey på tv, och där försvann romantiken.


Men visst, någon gång ska även mannen få sitt, och ikväll får han det. Så för att göra det hela mer angenämt så blir det kladdkaka och grädde till hockeyn. Då blir vi alla nöjda.


Torsdagskvällen är en bra kväll. Man vet när man sitter där i soffan att det bara är en jobbardag kvar sen är det helg för hela familjen. Man sitter uppe en stund extra för man vet att man snart kan få sova ut. Att helgen snart är här och att man kan vara tillsammans allihopa. Vakna tillsammans, ligga i sängen och mysa. Hämta över Liten från spjälsängen, höra storas tassande fötter utanför dörren, och få se hennes rufsiga uppsyn och kudden som bärs under armen. Leka koja med flickorna tills de kiknar av skratt. Äta frukost tillsammans, släppa ner barnen på golvet när dem är klara och sen sitta kvar och dricka kaffe och prata sådär riktigt länge.


Det är vad helgen har att bjuda på.

Ovido - Quiz & Flashcards