minaminis

Alla inlägg den 27 maj 2009

Av Lisa - 27 maj 2009 22:34

Såhär härlig har vår dag varit. Tror att båda tjejerna somnade nöjda och lyckliga.


Mannen slutade tidigare och kom hem med lunch till oss. Sen blev det sång och paketöppning. Stora tyckte det var väldigt roligt att hjälpa till. Liten klagade inte. Sen, mycket lek och bus.


Efter det satte vi tjejerna på en varsin cykelsadel och drog iväg på en rejäl cykeltur. Lite otur med vädret för det blåste och regnade med jämna mellanrum men tjejerna var väl inplastade i regnkläder. Dom satt och tjoade och tjimmade och kollade på kossor och hästar och annat skoj som vi cyklade förbi.


Det var två rejält trötta flickor vi kom hem med. Båda två sov kvart över sju, och det händer inte ofta.


Så, Liten, jag hoppas att du är nöjd med din första födelsedag. Jag lovar att jag ska göra allt för att alla dina och storasysters födelsedagar ska bli lika roliga. Ialla fall så länge jag kan påverka dem.


Jag älskar er to the moon and back!


Godnatt mina skatter!

Av Lisa - 27 maj 2009 22:27

Fotboll på tv, champions league final. Men drabbar det mig, nix pix. Min man är av den snällaste sorten. Han frågade mig om han fick låna tv:n ikväll. Jag pustade och stånkade och sa okej sådär lagom menande. Kan ju inte neka eftersom det är jag som väljer program alla andra 364 dagar. Men vad gör han? Jo han ringer polaren och drar dit istället. Och lämnar soffan och tv:n och grey´s anatomy till mig. Och det tackar jag ödmjukast för. Grey´s ville man inte missa ikväll. Snyft snyft.


Så nu blir det till att boka tysklandsresa i sommar med kompisen och hans tjej. Vin och öl i mängder är inget jag väljer att lägga mina pengar på (jag klagar iofs aldrig när vi har det hemma) men det handlar ju om att ge och ta. Och en liten tripp i goda vänners lag kan ju aldrig vara fel. Right?

Av Lisa - 27 maj 2009 08:18

Grattis till Liten som idag fyller ett år.


Detta året har verkligen gått sjukt fort. Det har samtidigt varit det bästa i mitt liv. Jag har fått vara hemma med mina två tjejer som jag älskar mest i hela världen.


Tack älskade lilla unge för att du valde att komma till just oss. Du förgyller varje stund.

Ovido - Quiz & Flashcards