minaminis

Alla inlägg den 29 maj 2009

Av Lisa - 29 maj 2009 22:02

Lilla lilla duktiga stora. Ikväll har min älskling varit så duktig. Hon har lagt alla sina nappar i en påse och grävt ner dem på det stället där lekstugan ska stå. Så duktig, lilla lilla tjejen.


Mannen och hans kompis ska nämligen börja bygga ihop den imorgon så hon fick välja själv. Antingen gräva ner dem nu innan eller vänta tills den är klar och byta napparna mot nyckel till lekstugan. Men hon ville gräva ner dem idag. Vi frågade flera gånger för hon har verkligen inte velat innan. "Nej inte idag men kanske imorgon" har svaret alltid blivit. Men idag var hon beslutsam, hon ville gräva ner dem. Tyckte det var så spännande. Hon grävde och vi tog kort.


Så nu har hon lagt sig, återstå att se hur det går. Hittills har det gått hur bra som helst. Frågade innan om hon fick hämta nappen och snutten och mysa i soffan. Men då sa jag att napparna har du ju grävt ner. Ja, just det ja sa hon och sprang iväg och hämtade snutten. Sen inget mer.


Älskade älskade lilla hjärta vad du är go!

Av Lisa - 29 maj 2009 19:01

dagen har spenderats i staden i jakt på den perfekta outfiten till imorgon. eller bara något snyggt.... det duger med.


Jag ensam med flickorna. Löfte om klubba och tuggummi om man skötte sig, Stora då alltså. och ja, mutor kan vara bra ibland.


Vi hade inte avverkat många affärer förrän vi märkte att Liten hade slängt ut nappen och snutten ur vagnen. Bara till att vända på klacken och gå tillbaks där vi varit, men dem var nowhere to be find. Blev till att traska upp till Miljö för att inhandla ny napp och snutte. Sen kunde hon somna, om än med protest för den nya snutten var såklart inte lika mysig.


Sen var det lunch med mannen, en kebab på marinas som på den gamla goda tiden. Och det stämmer, den var godare förr.


Men sen kunde jakten på kläderna börja. Hittade två supersnygga klänningar på Karl-Oskar & Kristina. Totalt olika varandra. En supersnygg rosa klänning med vita prickar, så snygg. Och sen en riktigt cool klänning från Rut m.fl Det blev den coola klänningen. Pix på den kommer imorgon.


Nagellack och mascara inhandlades med. Väska och sommarklänning blev det med. Skor stod på listan men det hanns inte med. Hade velat ha ett par svarta gladiatorsandaler till men får se, har ett par vita som kan passa till, även ett par vita med high-heels om man vill hotta till det lite extra. Och det är mycket möjligt att jag vill.


Ska bli riktigt roligt imorgon. Har pratat med en massa goa människor som också ska ut, så för en gång skull kanske man får riktigt skoj ute. Brukar inte bli det när man går till harry´s men imorn blir det karlmans.


Och ja Stora fick båda klubba och tuggummi och nappen och snutten hittades. I den sista affären vi var i innan vi åkte hem. Hade inte ens tänkt kolla där för jag var säker på att hon tappade dem efter den affären. Men nopp. Så, slutet gott allting gott.

Ovido - Quiz & Flashcards