minaminis

Alla inlägg den 31 maj 2009

Av Lisa - 31 maj 2009 23:04

Idag har jag haft en sån där riktig toppen dag. Jag har blivit på upppassad och bortskämd av mina små och mannen. Fick sovmorgon såklart, några timmar extra för dagen efter och mors dag. Blev väckt av mina fina med paket på sängen. Fick min fina vita stelton kanna som jag så länge velat ha.

Sen var det frukost på altanen, temperaturen var redan hög och solen sken. Sen bara slappade vi, lekte och solade. Barnen plaskade med vatten och vi bara njöt.


Sen fick vi köra en liten tur till våra mammor. Middag med god lax hos mannens föräldrar sen bjöds det på fika hos mina.


Bara lek och skönt idag. En sådan underbar dag då man inte kan känna något annat än ren och sann lycka.


Tack min fina familj. Jag älskar er så!

Av Lisa - 31 maj 2009 22:51

Gårdagen var superlyckad. Det var bra jäkla längesedan som jag hade sååå skoj ute. Brukar vara standard att förfesten är skoj men ute är skit. Har ju alltid hamnat på harry´s innan och ålder där är oftast inte så hög.

Denna gången blev det Karlmans och stället var proppat med folk. Och det var så mycket folk jag kände ute. Hade fullt upp med att båda hinna med att prata med alla och sen dansa till all den härliga musiken.


Riktigt riktigt lyckad kväll. Inte blev det sämre av att jag vaknade imorse och mådde prima. Lite huvudvärk som lätt kunde stoppas med lite alvedon, men förövrigt toppen.



Ovido - Quiz & Flashcards