minaminis

Alla inlägg den 5 januari 2011

Av Lisa - 5 januari 2011 14:58

Är så sugen på vårkläder! Dessa godbitar hade passat mig perfekt. Måste ju köpa upp en liten garderob att ha med till Bali!


             


                                           (H&M)  

Av Lisa - 5 januari 2011 14:10

Idag har vi haft en riktigt effektiv dag, jag och barnen, tycker jag. Drog iväg flickorna till doktorn i förmiddags, tänkte kolla upp Stora en gång för alla. Hon har i stort sett varit sjuk och hängig sen i mitten på november. Väldigt blek och låg och sen hör hon inte. Funderar på om hon kan ha haft öroninflammation utan att vi har märkt det, Liten hade ju det. Eller om det är något lock för öronen som hon har. Lite komiskt är det ialla fall, man får prata som om man har en gammal pensionär här hemma. Men ialla fall, när vi väl kom till vårdcentralen så hade de inte drop-in idag. Så vi gör ett nytt försök på måndag.


Istället drog vi till Coop för storhandling. Brukar aldrig ta med barnen, det går ju som ni förstår mycket snabbare att göra det själv. Men idag hade jag inte så mycket val. Vi ska ha gäster ikväll och då kan det ju vara trevligt att kunna bjuda på lite mat. Men det gick jättebra, de skötte sig exemplariskt. Så bra att de till och med fick köpa med sig en film hem, Oliver & gänget blev det.


Som sagt så kommer det vänner på besök ikväll och vi ska bjuda på en fläskfilégryta. Ett nytt recept men jag har fått det av fröken Fridlund så jag är inte orolig. Hon gör aldrig annat är supergod mat. Så lyckas jag bara med rätten så är vi i hamn.


Nu ska vi äta en försenad lunch och sen ska jag börja dona lite inför kvällen.

Ovido - Quiz & Flashcards