minaminis

Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Lisa - 7 januari 2011 21:57

  


(vi.sualize)

 

Idag har varit en sån där bra dag, ni vet när allt går som det ska, eller inte men det gör inget. Dagen började med att vi skulle åka skridskor på förmiddagen men när vi väl kom iväg var klockan mycket mer än vi hade tänkt. Men det gjorde inget, för jag hade fått reda på att jag fått det där jobbet om jag ville ha! Så grattis till mig.

 

Ialla fall kom vi iväg till ishallen och barnen tyckte det var jätteroligt. Var rädd att de skulle tröttna fort, det var första gången de åkte men de kämpade på båda två och stora fick till det med balansen ganska bra. Vi blev kvar mycket längre än vi tänkt för de tyckte så mycket om det.

 

Sen har vi fixat lite med dockrummet, målat lite till och jag sytt. Och både jag och mannen har hunnit med att träna. Jag var en sväng på gymmet innan och sprang mina första kilometrar på bra länge och mannen tog en runda ute.

 

Så det har helt enkelt varit en härlig, avslappnad dag men man känner ändå att man gjort något av den.

 

Ikväll har såklart det nya jobbet firats med lite gott vin och sen lite let´s dance med våra egna danstjejer som har uppträtt.

 

Livet när det är som bäst!

Av Lisa - 7 januari 2011 00:09

  


(Foto: Fredrik Setterberg)

 

Cool detalj, I like a lot. Tror ni att man kan få mannen att dra på sig ett par converse? Så jäkla häftigt det hade varit.....

 

Vad mycket det är som ska fixas och donas med inför ett bröllop. Även om vi ska ha ett väldigt litet bröllop så är det ju vissa saker som ska ordnas ändå, det ska väljas ring, musik och mat. Man ska boka smink, håruppsättning och fotograf. Ja det är mycket att tänka på helt enkelt. Idag har vi ialla fall kunnat bocka av en sak till på listan, fotograf är numera inbokad. Det är duktiga Robert Helberg, tillika min kusin, som har antagit uppdraget att bli vår bröllopsfotograf. Jätteroligt tycker vi såklart då hans bilder är underbara.

 

Annars är det musiken som upptar mycket av våra tankar. Om vi nu ska vara i kyrkan (vilket vi ännu inte bestämt) så är det ingångsmusik och utgångsmusik och två låtar under vigseln och sen ska man säkert välja någon härlig psalm med (vilket jag inte vill). I vilket fall är det lite sånt att fundera på. Vi har lite tankar men är ännu inte helt på det klara. Jag vet vilka två låtar jag skulle vilja ha. Nu är det mannen med som ska komma med sina förslag.

 

Sen ska det vara brudbukett med..... mycket som poppar upp i huvudet hela tiden. Måste sätta oss ner och skriva en lista på allt som ska fixas för just nu har vi ingen koll.

Ovido - Quiz & Flashcards