minaminis

Alla inlägg den 26 januari 2011

Av Lisa - 26 januari 2011 22:30

  


(vi.sualize)


Idag har varit en fullspäckad dag, fast inte bara med roligheter. Vi började dagen med att tillbringa 3 timmar på vårdcentralen. Skulle kolla Litens öron efter hennes öroninflammation, samt prata med doktorn om hennes mage. Tänkte vara smart och ta drop-in. Inte så smart eftersom halva befolkningen i den lilla byn vi bor i tänkte samma sak. Så barnen fick leka på vårdentralen istället för hemma. Dem var jätteduktiga och klagade inte alls. Tillslut fick vi komma in men vi blev inte klokare för det. Liten skrek som bara den när doktorn skulle kolla öronen, helt förståeligt med tanke på hur skrämd hon blev av samma doktor förra gången. Blev inte så mycket klokare på hennes magproblem heller, mer än att vi ska testa laktosfritt nu i två veckor och se om det blir bättre.

 

Efter detta var det bara att köra hem och slänga i sig lite mat för att sedan köra till nya jobbet för att skriva på lite papper och hälsa på de nya kollegorna. Trevligt värre. Är omöjligt ännu mer laddad nu men samtidigt nervös. Verkar som jag får en del på mitt bord så att säga.....

 

Ikväll har mannen spraymålat elementskyddet! Som alltid när jag får en bra idé så är det mannen som står nere i garaget sen och fixar. Men till mitt försvar ska sägas att jag brukar måla här hemma, men sprayning är nytt för mig. Blir nog fint när det är klart ialla fall, och det är ju huvudsaken.

 

Imorgon ska tjejerna till dagis för första gången denna veckan. Ingen anledning att skicka dem till dagis om de inte är hundra. Och så gillar dem, liksom jag, att sova länge på morgonen. Så imorgon blir det tungt för oss när vi måste gå upp vid halv 8. Fattar inte hur vi ska klara oss nästa vecka när vi måste gå upp tidigt.

 

Jag ska luncha med finaste vännen och fixa lite ärenden. Ska bland annat in och prata med guldsmeden som vi ska köpa våra ringar av. Har hittat en bild på en fin ring jag vill ha, ska se om han kan fixa en sån till mig.

Ovido - Quiz & Flashcards