minaminis

Alla inlägg den 13 januari 2011

Rea

Av Lisa - 13 januari 2011 21:15

    


Mannen pratar i telefon så jag surfar runt lite medans jag väntar. Såg att det var rea hos Redhe of Sweden på bland annat Odd Molly och Dagmar. Klickade hem två tunikor från OM. Bland annat denna. Hoppas att de passar.

Av Lisa - 13 januari 2011 20:48

Idag har jag tagit min första löprunda ute, med broddar på. Det var jättehärligt, solen sken och det var ca 1 minusgrad, perfekt. Det negativa var dock att mannen tagit med sig både löparklockan och ipoden till jobbet, så det var en aningens tråkigt att springa utan musik. Får se till att skaffa mig en egen ipod. Idag har förresten mannens nya löparklocka kommit, med gps och alla möjliga funktioner. Ska bli kul att testa den.

Ikväll har Stora varit på gympa, årets första. Hon gillar verkligen det. Vi har dock lite meningskiljaktigheter vad gäller klädseln. Hon vill gärna att jag ska köpa en gympadress med volanger på och mjuka ballerinaskor, medans jag vill att hon ska ha riktiga träningskläder och gympaskor. Hittills har jag vunnit och jag ska fösöka se till så att det blir så i fortsättningen med. Kan inte riktigt förstå funktionen med prinsesskläder på gympa. Finns antagligen ingen funktion, det är nog bara så fint i en 4-årings ögon.

Ikväll har äntligen granen åkt ut, en aningens sent i år men den har stått så fin och inte barrat ett dugg. Men ikväll var det ändå dags, skönt. Nu är det bara julgardinerna i köket som ska ut, men jag har inga roliga att sätta upp så jag väntar lite till. Vill gärna köpa några hissgardiner, typ vita eller gråa men hittar inga i rätt storlek.

Nu ska vi krypa upp i soffan och fortsätta kolla på riktigt braiga serien "The pacific".

Ovido - Quiz & Flashcards