minaminis

Alla inlägg den 9 januari 2011

Av Lisa - 9 januari 2011 14:15

Sista dagen på långledigheten för hela familjen för denna gången. Har varit helt underbart, vi har inte direkt tagit ut oss. Donat med lite småsaker bara och tankat energi, känns kanon. Särskilt med tanke på för vår sjukperiod innan jul.


Årets första löprunda är även avklarad och ett pass på gymmet. Har tänkt ta mig ner i eftermiddag med och träna bort lite träningsvärk...


Idag har Stora kompis här hemma och det leks som bara den. Liten får som vanligt vara med trots att hon inte alltid gör som dem vill.


Imorgon är det dags för dagis för barnen, och jag ska ta tag i hemtentan, den ska vara inlämnad nästa helg. Hoppas att jag hinner med det. Ska analysera en bok eller film eller något annat och utgå från två av de böckerna som vi har läst detta momentet, den ena handlar om feminism och den andra om sociologiska perspektiv. Tanken var att jag skulle utgå från facebook och filmen "The social networks". Såg den igår men jag vet inte riktigt om jag hittade någon bra utgångspunkt. Får kanske tänka om även om det är lite kort om tid till det.


Ovido - Quiz & Flashcards