minaminis

Alla inlägg under oktober 2009

Av Lisa - 23 oktober 2009 09:43

           


(Kavat)


Idag är vi hemma från dagis.Trodde att jag skulle behöva ringa doktorn idag för Stora hade fått några plitor i pannan. Såg inte ut som vattenkoppor utan mer som myggbett. En pojke till på dagis hade plitor i ansiktet men hans föräldrar hade ingen aning om vad det var, han var frisk förövrigt. Stora har ju varit lite krasslig nu några dagar, förkyld och så. Så jag ville kolla upp det. Men idag är dem nästan borta, en liten plita är kvar. Och hon är jättepigg, så jag avvaktar.


Istället får det bli en runda in till staden för att inhandla skor. Fick en liten kommentar igår från dagis om att det kanske är i kallaste laget med gympadojjor. Så jag fick skämmas lite och lovade att jag skulle köpa nya skor till nästa vecka. Har inte riktigt hunnit med där känner jag. Har hela tiden tänkt att Liten ska växa i dem skor som Stora hade när hon var i den åldern men jag får nog inse att hon inte gör det. Så det blir till att bita i det sura och köpa nya. Vet bara inte vad jag ska köpa. Vinterkängor ska dom ju ha såklart, ett par var. Men det kan dom ju inte använda nu, det är ju alldeles för varmt för det. Så ett par grövre skor måste dom väl med ha? Ska jag köpa fyra par skor då alltså? det blir dyrt det. Men, men vad gör man?


       

  


Av Lisa - 22 oktober 2009 10:16

  


Godmorgon torsdag!


Idag är nog den mörkaste dagen denna hösten. Tungt att stiga upp, men här hemma hade vi det lyxigt då vi var hemma hela familjen. Mannen skulle nämligen lämna flickorna på dagis idag, så vi kunde hjälpas åt med morgonbestyren. Och det är ju skönt. Själv hade jag tid hos läkaren redan klockan halv nio. Nu sitter jag med en kopp te och en knäckemacka och väntar på att jag snart ska rusa vidare. Idag har jag utvecklingssamtal med personalen på Litens avdelning, så jag ska vara där halv elva. Efter det är det dags för mammaträff i Asarum. Vi fyra mammor som träffas varannan vecka. Så då blir det lunch, prat och lek där.


När klockan sen blir fyra ska jag träffa mamma i stan, samtidigt som jag byter bilen med sambon och överlämnar barnen till honom. Jag och mamma ska nämligen kolla på vinterjacka till mig. Fyller ju som sagt år snart och jag tänkte att mamma och pappa kunde ge mig en jacka i present. Självklart måste vi smyga in på Kappahl med och kolla in deras vintage-kollektion. Tycker den verkar helt underbar. För vem hade inte velat krypa ner i sängen med denna snyggingen?


Efter detta dimper jag nog ner i soffan och myser.

Av Lisa - 20 oktober 2009 22:36

           


(Namnsmycken)


Något av dessa fina namnsmycken hade jag blivit glad över att få i födelsedagspresent.Vet att många har dessa nu för tiden men det känns ändå härligt att kunna ha sina fina barns namn så närma hjärtat varje dag. Som för att visa alla att man är en stolt mor. Stolt över att ha så helt underbara barn.

Ellie och Della - jag älskar er så!


Visst en tatuering med något som står för barnen hade inte varit fel. Men så länge.......

Av Lisa - 20 oktober 2009 09:30

                                              


Äntligen har jag fått tummen ur och lagt ut lite kläder på Tradera. Har tänkt göra det enda sen jag rensade garderoben men tiden har inte funnits. Men igår fick jag sånt IKEA-sug å insåg att det bästa i dessa tider (julklappstider snart samt arbetslöshetstider) är att snabbt få in lite pengar om jag ska få till ett IKEA besök. Så sagt och gjort, lite ytterkläder lades ut ialla fall. Mer kommer, men nu när jag skulle fotografera resten så strejkade min kamera. Så den får vila lite sen kör vi nya tag.


Idag måste jag skriva på en jobbansökan som ska vara inne i veckan. Har filat på den ett tag men jag får inte riktigt till den. Blir inte nöjd, det är något som saknas men jag hittar inte inspirationen till att komma vidare. Men idag får jag sätta mig och titta på den, kanske släpper det.

Av Lisa - 19 oktober 2009 21:23

Tyckte det var lite väl mycket inredningsprylar

på min önskelista och för lite ego-grejer.

Så lite underkläder är ju aldrig fel när man fyller år.

Eller ialla fall ett presentkort där det säljs. 

                                                  
   

     

                 

     Dessa snyggingar säljs på Lindex.

Av Lisa - 19 oktober 2009 15:14

Dessa godbitar från Lindex pink och party-kollektion

ska jag definitivt in och prova så fort pengarna kommer in på kontot.

Riktigt fint tycker jag.

      

  

Av Lisa - 19 oktober 2009 13:01

  


Såhär snygg var jag och så här roligt hade jag i lördags. Det var nämligen dags för tjejklubbens första sammankomst. Jag tillsammans med M var dem första ut att anordna dagen.


Vi började med samling vid Mörrums kiosken, därifrån tog vi oss till Kallinge för att, som ni ser på bilden, köra lite go-cart. Det var bara en av oss sju som hade gjort det innan, men fan va roligt det var. Vilken adrenalinkick man fick. Hade kunnat köra mycket mer.

Efter detta var det färd hem till Karlshamn, upphämtning av lite räkbaguetter och sen vidare till en anläggning för diverse aktiviteter. Först mat och prat. Lite planering för framtida träffar och så. Samt lite drick såklart.


Sen var det ombyte till träningskläder och dags för volleyboll. Riktigt skoj, och jag måste säga att jag blev imponerad av oss. Vilket spel vi fick till, okej vi räknar inte med att tak- och väggträffar, men vi kan ju inte hjälpa att hallen var så liten. Efter ett antal matcher med varierande resultat så hoppade vi i bassängen och sen var det dags för dusch och piffning, varvat med dricka och prat.


När vi väl var klara styrde vi stegen mot Harry´s och bokat bord. God mat, dricka och mycket prat avslutade en helt perfekt dag.


Jag hade jätteroligt och fick så mycket energi som jag har kan ha nytta av. Tack alla underbara tjejer.

Ovido - Quiz & Flashcards