minaminis

Alla inlägg den 29 september 2009

Av Lisa - 29 september 2009 22:55

Lämnar en med denna underbara fina låten med underbara Lasse.

Den 21 november gör vi Kristianstad tillsammans.

Av Lisa - 29 september 2009 22:48

Liten får nog vara hemma från dagis imorgon med, hon har varit snuvig idag och ikväll tyckte jag att hon kändes varm. Men Stora måste till dagis, hon har klättrat på väggarna idag så det får vi lösa på något sätt. Mannen kan nog ta sovmorgon och lämna henne, så får jag och liten hämta henne.


Barndomsvännen har varit här idag. Sååå mysigt. Är så glad över att ha henne. Vi har varit kompisar sen vi var sex år gamla och det är helt underbart att vi fortfarande, efter 23 år, har varandra. Det är kärlek det. Mycket händer i hennes liv för tillfället och det ska bli spännande att följa med färden. Love you hun!


Ta vara på dom fina i livet!





Av Lisa - 29 september 2009 22:26

Kolla in detta.


Dessa grabbarna kan sjunga, särskilt Kurt Nielsen, den blonda killen i jeansjacka. Snacka om härlig röst.


Hallelujah har alltid varit min favortilåt, nu och möjligt ännu mer. Får gåshud över hela kroppen.

Av Lisa - 29 september 2009 09:46

Idag är vi hemma från dagis. Liten har varit vaken flera timmar inatt och varit ledsen, har ingen aning om vad det var med henne. Så jag lät henne sova idag, hon vaknade halv nio. Så idag är vi hemma. En fördel med att inte ha något jobb att gå till, den enda antagligen.


När flickorna vakade imorse var de snuviga båda två. Har väntat på detta, tycker att vi har klarat oss länge nu. Men det skulle ju vara så typiskt om vi åker på en sån dunderförkylning allihopa nu när vi ska till Stockholm i helgen.


Planen idag är att dammsuga och söka några jobb innan bästaste vännen kommer efter lunch.

Ovido - Quiz & Flashcards