minaminis

Alla inlägg den 1 februari 2009

Av Lisa - 1 februari 2009 19:20

 (bild: rum21)


tror äntligen att jag har hittat en lampa till entrén. kikade runt på lite inredningsbloggar och då såg jag den. en vit kartell-pendel lampa. har tittat på dessa tidigare men har inte kunnat bestämma mig för vilken färg jag ska ha, men när jag såg den i vitt så var det SÅ rätt. så den får det bli. svart hade med passat men allt damm syns så tydligt på det och den kommer hänga en bit upp och kommer då inte vara jättelätt att torka av.


den kostar 1800 kr så nu ska det säljas på tradera! måste rota fram lite snyggt. har ju kvar några riktiga ögonstenar vad gäller gravidkläder. men snyft, känns lite sorgligt att sälja dem. men så får det bli.


båda flickorna sover, och har gjort sedan sju, känns skönt. får nog bli filmkväll med mannen ikväll, om han orkar vara vaken ;) tror att vi ska se "The puirsuit of happiness" med will smith. har sett den innan och kan bara säga....SE DEN, om ni inte redan gjort det. vilken film. usch vad jag grät, och grät och grät. hade ångest flera dagar efter jag hade tittat på den, men vilken film. den tål att ses om och om igen. så stark.


will smiths riktiga son spelar hans son i filmen med, och det är speciellt en scen när dem har låst in sig på en offentlig toalett och ska tillbrina natten där som är så hemsk. will smith sitter på golvet med sin son sovande i knät och han håller för hans öron så att sonen inte ska vakna av alla som står utanför och rycker i dörren. samtidigt som han gör det sitter han och gråter. usch, jag får ont i magen bara jag tänker på den. men jag älskar sådana filmer, för man kommer ihåg att uppskatta sitt eget liv något så fruktansvärt mycket. åh, vad jag älskar mitt liv.


en annan riktigt bra film med will smith är "seven pounds" den går på bio nu. såg den i torsdags och jag kan verkligen rekommendera den. gillar verkligen will smith i filmer som inte är action filmer.




Av Lisa - 1 februari 2009 10:02

då var det söndag igen...helgen går fort. och speciellt denna. sim som vanlig i fredags, jättemysigt såklart. dom är så duktiga våra flickor.


igår var det gympa med storan, mannen gick med henne. sen skulle han iväg, han och ett gäng killar har bildat herrklubb :) Dom har hängt ihop sen dem var små, men har haft lite svårt att få ihop det med träffar, alla lever ju sina egna liv, så dom beslutade att orda herrklubb och träffas fyra gånger om året. Kul!! S


å jag var själv med kidsen. Men det var mysigt det med. En kär vän kom över en stund tillsammans med hennes lilla flicka. barnen lekte och vi kunde sitta och prata. Lillskrutten sov hela tiden så jag kopplade verkligen av.


Sen hade jag och stora tjejen lördagsmys med god mat, godis och körslaget. Sen somnade hon bredvid mig i soffan.


Idag har vi inte kommit igång riktigt. Ska strax gå in och väcka mannen, för frukosten står framdukad. Sen har jag tänkt att jag ska måla lite i trappen. Har målat en omgång men det behövs nog två till tror jag, om det ska bli sådär riktigt snyggt. Mannen får mysa med barnen idag, han missade ju en hel dag igår. Jag ska med mysa med dom såklart, tar bara någon timme att måla.


Nu vaknade han minsann av sig själv, eller kan det vara minisen som väckte honom :) hon kör nämligen omkring i sin gå-stol och pratar, väldigt högt. Lite smått irriterad verkar hon vara med, har nog vaknat på fel sida.


Nu blir det frukost.

Ovido - Quiz & Flashcards