minaminis

Alla inlägg den 5 februari 2009

Av Lisa - 5 februari 2009 14:15

idag har det varit föräldragrupp, mysigt att träffas med alla bebisarna, eller bebisar och bebisar, dem börjar ju bli stopra nu, men mysigt är det ialla fall.


efter det har vi bara tagit det lugnt, ätit och fikat. skrutten hade bakat kanelbullar på dagis idag, så det bjöd hon på, mums. nu leker flickorna i stortjejens rum, och jag får en liten stund för mig själv. får iofs springa in där med jämna mellanrum och sätta lillan upp, hon trillar pladask på magen hela tiden. eller får man lirka ut henne under sängen. det är roligt det, hur mycket hon kan flytta på sig när man inte ser. fattar inte hur hon lyckas.


ikväll ska jag iväg. ska till karlskrona och äta med jobbet. mitt gamla jobb som nu inte finns längre. jobbade på ett ekonomikontor i kna innan men det lades ner och flyttade till boden. så alla 30 anställda blev utan jobb...sorgligt. de flesta har ju nya jobb nu såklart, men vi hade sån gemenskap på det kontoret så vi fortsätter att träffas med jämna mellanrum och hittar på olika saker. denna gången ska vi som sagt ut och äta. så det ska bli roligt och skönt. tråkgit bara att köra den biten.

Ovido - Quiz & Flashcards