minaminis

Alla inlägg den 3 februari 2009

Av Lisa - 3 februari 2009 21:37

mycket fint på blingo-partyt, som alltid. hade bestämt mig redan innan för vad jag skulle ha, men det var inte riktigt det som jag beställde ändå. lillan fick faktiskt ingenting, stackars lilla tjej. tror inte hon går lottlös ändå då jag ska på både gangstar och meandi party nästa vecka. nej, idag blev det bara stora tjejen som fick (indirekt fick ju även lilltjejen det eftersom hon får ärva sen)


blev detta; randiga tights och randig klänning. har ett set med både tröja och tights i den röda färgen sen innan som passar riktigt bra till med. sen blev det ett par superfina byxor med, mycket mycket finare i verkligheten. kollade knappt på dem när jag kikade in kollektionen på nätet men i verkligheten var de SÅ fina, kunde inte motstå. roligt att dem inte var så typiskt tjejiga med, utan dem kommer bli supertuffa på flickan. till dem köpte jag e blå tröja, som passar lika bra till byxorna som till tightsen, kan ju även användas under klänningen. till allt detta måste hon ju självklart ha ett par svarta converse, så det får det bli. kanske i födelsedagspresent hon fyller ju år om en månad.


blev mycket nöjd med inköpet. tror iofs att mormor och morfar får ge något av det när hon fyller år, för jag ska ju som sagt på ytterliggare två kläd-partyn........och det kostar!


Av Lisa - 3 februari 2009 15:30

pustar ut... har varit en intensiv men rolig dag. Stora tjejen fick stanna hemma från dagis idag för vi skulle ha besök. Familjen som bor på andra sidan "berget" har varit här. mamman, en flicka på 4 år och deras lilla pojk på 7 månader. flickorna leker rätt bra ihop men det märks att min skrutta är ett år yngre, hon har inte riktigt koll på hur man leker på det sättet än, har inte koll på alla "koder" och så. kollar av den stora flickan rätt mycket. men det är klart att det ska märkas skillnad på ett helt år.


lillan sov mesta dels av tiden och likaså gjorde pojken så jag och mamman kunde sitta och prata.

sen gick dem vid två och då var det middagsdags. eller det var lite sent för middag så det var rätt gnälligt här, men inte så konstigt ju. Nu efter maten är det glada miner igen från tjejen så hon leker för fullt och lillan sover. Så då passar jag på att sitta här lite.


Ikväll är det som sagt dags för blingo-party. det ska bli roligt. jag har blivit lovad av mannen att få gå dit själv :) inte illa va? men nu ringde han nyss och sa att han var tvungen att jobba över en stund. trodde iofs att han skulle hinna hem tills jag skulle iväg, men man vet aldrig. får ju ta med barnen i så fall. men det är så skönt att komma iväg själv en stund. kunna sitta och lyssna och titta på kläderna i lugn och ro.


bjuder på lite bilder från blingo-kollektionen. Hur snyggt är det inte då? och hur snyggt är det inte med converse skor till barn? MÅSTE införskaffa ett par svarta till stora tjejen. SÅ snyggt och SÅ tufft.

Ovido - Quiz & Flashcards