minaminis

Alla inlägg den 12 februari 2009

Av Lisa - 12 februari 2009 13:48

idag har vi varit på öppna förskolan för första gången. stora fick stanna hemma från dagis så att vi kunde gå ner där istället. hade sällskap ner med familjen på andra sidan "berget". vi kämpade oss ner där i snökaos, lite mysigt faktiskt.


det första som mötte oss när vi öppnade dörren var doften av nybakat bröd. tydligen "bjuds" (kostar 10 kr för oss vuxna) det på nybakade frallor varje gång och kaffe och allt sånt. det var jättemysigt där och både stora och lilla hade jätteroligt. så det får bli en ny tradition, gå ner där minst en gång i veckan. allt avslutades med en sångsamling. det enda som var lite negativt var att dem sjöng några låtar om gud......inte riktigt min grej. men det antar jag att man får stå ut med om man befinner sig i kyrkans församlingshem.


när vi kom hem gjorde vi en snögubbe, en väldigt låg och trött snögubbe, det var ingen kramsnö så det var nästan helt omöjligt. men den fick ialla fall en stoooor kropp och ett litet huvud med ögon, näsa och mun, och ett äpple till hatt! sen lyckades vi även göra en snölykta som vi tände ljus i. lågan från ljusen syns inte alls eftresom det är mitt på dagen, men men, tanken är ju god.


Ovido - Quiz & Flashcards