minaminis

Alla inlägg under september 2009

Av Lisa - 28 september 2009 10:53

  


Fick precis ett sånt där tramsigt kedjemail, ni vet, skicka detta vidare och du får all lycka/pengar/kärlek etc i världen. Brukar aldrig bry mig om dom mailen men detta kunde jag inte låta bli. Hur jäkla gullig är inte denna lilla då? Denna lilla bilden gjorde mig lite gladare idag ialla fall. Så jag ska nog skicka den vidare för den kanske kan göra någon annans dags med.


Annars är det inget vidare idag, vet inte varför. Kan liksom inte sätta fingret på det. Kan vara bristen på arbete och pengar. Bristen på arbete gör att man hinner tänka för mycket, bland annat på allt man vill ha/köpa. Och bristen på pengar gör att man inte kan köpa allt detta. It really sucks!


Jag är så jävla shoppingsugen. Vi ska till stockholm till helgen......kul. Om man bara hade haft lite pengar att shoppa för. Fatta det, hur ofta är man (läs: Jag)  i stockholm? När jag väl är där kan jag ändå inte shoppa, fan med. Förhoppningsvis hinner vi inte gå så mycket på stan. Vi ska dit med mannens föräldrar och titta på "Buddy Holly". Vår present till svärmor när hon fyllde 50 år. Ska bo hos mannens syster och sambo. Så det ska verkligen bli jätteroligt. Barnen ska vara hos mina föräldrar. Men det var ju det där med pengar, det där lilla gråa molnet över huvudet......


Och ute regnar det, vilken dag.


Nu ska jag strax hämta flickorna. Hade tänkt hinna med mycket under dessa tre timmar, men det har bara blivit en handling.


Av Lisa - 24 september 2009 09:51

Idag är det stora dammsugar-dagen. Skulle gjort det igår, men gjorde annat.


När jag dammsugar lyssnar jag på denna låten av den underbara mannen Lars Winnerbäck, som vi förövrigt ska se på i november i Kristianstad.


Av Lisa - 23 september 2009 09:25

Nu har snart halva denna veckan med passerat. Oh my vad fort det går. Ruskigt faktiskt. Jag längtar mest till ett jobb men försöker samtidigt njuta av att vara hemma med barnen. Det bästa hade varit om jag fått ett jobb med tillträdesdag om ett tag, då kan man vara hemma och njuta med vetskapen om att det har löst sig. Men men, man kan ju inte få allt. Och löser sig gör det alltid, på ett eller annat sätt.


Vi har haft två lugna dagar, lekplats och mys efter dagis. Igår var farmor och farfar här, nyss hemkomna från två-veckors ö-luff i Grekland. Flickorna blev så glada över att ha dem hemma, och fina presenter fick de också.


I eftermiddag är det öppna förskolan som gäller. Vi är fyra mammor som brukar träffas en gång varannan vecka och denna gången var det min tur att ha dem hemma. Men med tanke på omständigheterna med byggnadsställningar och annat bråte på precis hela tomten kändes det inte så bra att vara här. Så det blir Öppna förskolan idag.


Efter det ska jag och flickorna hälsa på min mormor en runda. Hon fyller år på lördag så ett litet grattis till henne.


Nu ska jag va lite nyttig innan det är dags att hämta hem flickorna. Fixa med lite papper samt dammsuga huset var tanken.


Njut av dagen den kommer aldrig igen!

Av Lisa - 23 september 2009 09:14

Vi kör en tävling till innan dagen börjar på allvar.


  


Denna gången är det bloggen dahlarna som i sammarbete med designonline (en av mina favoritbutiker, by the way)

lottar ut mugg och assiett från Rörstrand. Klicka in dig här och följ instruktionerna.

Av Lisa - 23 september 2009 08:59

  


Gör som jag och var med i utlottningen av dessa fina krukgubbar. Passar perfekt på barnens rum.


Det är bloggen Living Like Linda som i sammarbete med Innerum.se lottar ut tre stycken krukor i valfri färg till en lycklig vinnare. Om du vill va med i utlottningen klickar du in dig här och följer sedan instruktionerna.

Av Lisa - 22 september 2009 22:49

     

    

    (Scorett)




Någon av dessa stövlar skulle jag kunna tänka mig. Ska till Stockholm nästa helg så jag kanske kan hitta några där. Vill reka lite innan så jag vet vad det är som jag vill ha.


Stövlar med högre klack får jag tyvärr hoppa över. Hur snyggt det än är och hur mycket jag avundas dem som kan ha höga klackar så funkar det inte på mig. Får alldeles för ont i ryggen efter ett tag. Och som sagt, jag vill ha ett par stövlar som alltid funkar.


Däremot over-knee stövlarna till höger, dem kan nog funka till det mesta.



Av Lisa - 22 september 2009 14:24

  


Syster, om du läser detta. Varför kan vi bara inte köra på en idé när vi har en?

Såg denna idag, gissa om jag blev sur.

Av Lisa - 22 september 2009 11:00

Så, nu är jag klar med rensningen av barnens garderober. Litens garderob har även fyllts på med kläder som Stora haft, godbitarna och andra favoriter, resten slängs eller säljs. Dom har kläder så det räcker nu känner jag. Möjligtvis lite tights och strumpbyxor till dem båda, och kanske någon kofta eller hoodie till stora. Sen får dem minsann klara sig ett tag, får se om det låter likadant om någon månad.


      


(H&M)


Men nu känner jag att det är min och mannens tur att få lite påfyllning i garderoben. Är klar med mina med, tror att jag var lite för snäll i rensningen och sparade sånt som jag inte kommer använda. Får ta en kik till kanske.

Mannens garderob har jag börjat på, det var inget kul alls. Jättemycket kläder i en salig röra. Har rensat en hylla typ och har ungefär tio par byxor och tröjor som jag inte vet om han ska spara eller slänga. Får nog göra han lite delaktig i detta projektet med.


Nej nu ska jag hämta med mina flickor från dagis.

Ovido - Quiz & Flashcards