minaminis

Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Lisa - 9 mars 2009 22:46

innan dagen är slut vill jag säga grattis till min älskade lilla flicka. idag blev du 3 år. efter en förlossning på ett dygn kom du till slut ut, med besked. du fick en jobbig start i livet, lika jobbig var min start som mamma, men tillsammans fixade vi det. tog några månader sen var det som vi aldrig gjort annat. du och jag och pappa såklart.


min lilla flicka, bestämd som få. det visade du redan på bb, alla barnmorskorna som stötte på dig sa att du var en bestämd liten dam som visste precis vad du ville, japp, det var och är bara att hålla med. du har redan från början visat vad skåpet ska stå, ditt skåp ialla fall. som tur är har du en mor som är precis lika bestämd, men en pappa som du kan linda runt ditt finger. bra kombination ialla fall.


men jag gillar det, du vet vad du vill och du visar det. du har lika lätt för att skratta som för att gråta. du är en känslomänniska och man ser på dig hur du mår för du visar det, och det är skönt. är det något som är fel så visar du det och då fixar vi det. ingen kan sätta sig på dig, ingen. du tar för dig. och jag hoppas och jag ska uppmuntra dig till att fortsätta ta för dig hela livet.


mina fina fina lilla tös, vad jag älskar dig. kan inte fatta att tiden gått så fort och du redan är 3 år. fastän du alltid kommer att vara min lilla bebis så är du ju en flicka nu, en flicka förståndig som få i din ålder, en flicka att vara stolt över. för det är jag, och det känns så förbannat bra att säga det, men jag är så stolt över dig och allt du gör. jag tackar ödet som gav mig dig, jag tackar stjärnorna för att jag fick bli din mamma. du lyser upp min dag, mitt liv. du är mitt hjärta.


du frågar vad det betyder när jag säger att du är mitt hjärta. jag försöker förklara att du är mitt hjärta och utan dig kan jag inte leva. du bor i mitt hjärta. då säger du att jag är din kärlek.


ikväll kunde du inte somna, så du smög upp med kudden under armen, kom ut till oss i soffan och sa att du ville somna hos oss. och det fick du, såklart. jag tycker det är så mysigt, vi låg i soffan och höll handen tills du somnade.


denna dagen har varit den bästa på länge, vi har varit hela familjen och haft så kul. tänk om varje dag kunde vara såhär.


för exakt 3 år sedan (på klockslaget) vaknade jag av en liten flicka som inte ville sova, som inte ville äta, som inte visste vad hon ville utan bara kunde skrika. flickan fortsatte att skrika och hon höll sin mamma och pappa vaken i flera flera timmar. klockan 6 på morgonen fick dom somna för den lilla flickan. men brydde dom sig om det? dom hade ju den finaste flickan i famnen, hon var ju deras!


jag älskar dig, du är mitt hjärta och min kärlek!



Ovido - Quiz & Flashcards