minaminis

Alla inlägg den 15 mars 2009

Av Lisa - 15 mars 2009 21:50

vi har ialla fall hunnit med att bygga ihop ramen till marrimekko tyget "moments" som vi ska ha i hallen. mannen har sågat och fixat och jag har målat den vit. tänkte det var bättre med vitt så inte trä-färgen lyser igenom. så imorgon blir det nog upphängning av den.

Av Lisa - 15 mars 2009 21:30

oj oj oj vilken helg, bra? nej inte speciellt. i fredags var det ju fredagen den 13:e, om vi märkte det? japp alla gånger. vi var nämligen inne på akuten med stora.


hon trillade ner från soffan när vi kollade på let´s dance och slog bakhuvudet i bordet så det gick hål och började blöda riktigt ordentligt. oj vad hon grät, det gjorde ju såå ont såklart. så vi fick ringa hit syster som passade en feberyr Liten medans vi åkte in. väl inne bestämde läkaren sig för att limma ihop såret, så det sved till rätt bra i några sekunder sen blev det bättre. men hon var så duktig lilla gumman. satt i pappas knä medans dom tvättade och höll på, jag satt på huk framför henne och höll hennes ansikte i mina händer. usch va ont det gjorde i hjärtat när hon grät, hon tittade in i mina ögonen och sa nej nej när det gjorde som ondast. lilla hjärtat. sen åkte vi hem och hon somnade nästan direkt när vi la henne. hon och jag fick dela säng. andra halvan av familjen sov i vardagsrummet, mannen i soffan och bebis i spjälsängen.


mannen tog nämligen på sig det ärofyllda uppdraget att ha liten. inte kul. hon var riktigt dålig med en massa hosta och hög feber. sov kanske 20 minuter åt gången hela natten, med ett undatag på 2 timmar. jag hade det lugnt och skönt med stora i vår säng. vi sov hela natten ända fram till 8, då gick jag upp och löste av mannen så han fick sova några timmar.


så vi har inte haft någon höjdarhelg, både igår och idag har mest bestått i att bära omkring på liten, hon har varit, och är så ynklig. nu kan hon inte ens gråta mer för hon har ingen röst kvar. blir nog en tripp till sjukhuset imorn igen.


känns inget vidare att det är måndag imorgon. mannen åker till jobbet och jag ska ta hand om tjejerna själv. liten behöver ju massa mig nu, och det blir så synd om snäckan då, hon vill ju med ha massa mamma. vi får ha en riktig softardag i soffan och mysa. hoppas liten kan gå med på det.



Ovido - Quiz & Flashcards