minaminis

Alla inlägg den 29 mars 2009

Av Lisa - 29 mars 2009 13:01

kan man bli utbränd av att vara hemma med två små barn? i så fall är jag nog det. jag är sååå trött jämt och hängig och eländig. har haft det rätt kämpigt på sistone faktiskt. men inte tänkt så mycket på det utan bara kört på som vanligt. sen var ju barnen sjuka båda två och då var det extremt här hemma, då hade jag ingen tid för att känna efter hur jag mådde utan då var det bara fullt upp med att ta hand om barnen. tyckte inte att det var så farligt då, var inte så trött trots att jag inte fick sova om nätterna. men allt har kommit nu efteråt.


jag känner verkligen att jag inte har det där lilla extra som behövs. jag har inte tålamodet att lirka med barnen när dem trilskas utan blir bara irriterad och ledsen istället. känns otroligt jobbigt faktiskt att dem ska få ta det. mellan varven när allt flyter på och när mannen är hemma mår jag riktigt bra men sen när det kör ihop sig eller när sömnen tryter så är märks det direkt. som idag mår jag inte bra. vi var på kalas igår och hade jätteskoj, men kom hem sent, var inte hemma förrän två (nya tiden) och somnade nog inte förrän vid tre för liten vaknade, mannen tog ju henne såklart men jag kuden inte somna ändå, men jag fick sovmorgon och sov enda till halv elva. men jag är så trött så det känns som om jag inte sovit mer än några timmar ändå. 


som tur är har jag en man som verkligen ställer upp för mig. i fredags skulle han egentligen på fest men stannade hemma för att ta barnen så jag kunde vila, för jag orkade inte. han har tagit liten varje natt nu så jag har kunnat sova. men jag är ändå inte ifatt, känner att det krävs mer.


imorgon åker han till västerås med jobbet och blir borta i fyra dagar så då blir jag själv med flickorna, det känns ju inte så bra. men det är ju bara att bita ihop. jobb är ju ändå jobb. har både föräldrar och svärföräldrar som kommer finnas här för mig.


idag skulle jag egentligen upp till bytaredagen med en kompis och sen var det tänkt att vi skulle fikat, båda familjerna, och planerat semestern. men jag fick ställa in. jag kände att jag inte hade någon ork till det, tyvärr. det är så tråkigt. men vi ska ialla fall ta oss ut sen och gå en runda, så man får lite energi. 


det enda som gäller är väl att ta det på allvar och vila vila vila. så går det nog över.

Ovido - Quiz & Flashcards