minaminis

Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Lisa - 16 mars 2009 13:22

Du behöver:



4 msk kakao

1,5 dl vetemjöl

3 dl socker

2 ägg

En nypa salt

100 g smält smör

En stor näve mini-marshmallows

Mariannefluff:

3 dl vispgrädde

1 påse Mariannekarameller



Gör så här:

1. Rör ihop alla ingredienser till kladdkakan och grädda i 150 grader i 35 minuter.

2. Ta ur Mariannekaramellerna, lägg i en påse och linda in i en handduk och krossa dem, till exempel med en kavel.

3. När all Marianne är krossad i små bitar, häll i grädden i en kastrull och värm upp till strax innan den börjar koka, den får inte koka! Häll i Mariannekrosset och rör tills det smält helt.

4. Ställ in gräddblandningen i kylen i minst 6 timmar, eller gärna över natten och vispa sedan upp grädden till ett fluff.

5. Skär upp kladdkakan i bitar och lägg i botten på ett glas eller liknande, lägg sedan på några marshmallows och sedan en klick Mariannefluff.

Av Lisa - 16 mars 2009 13:15

tror ni jag fick en tid hos doktorn? nejdå, vi ska avvakta......som om vi inte gjort annat i helgen. hon har ju en massa feber och en massa ont..någonstans. gråter/gnäller hela tiden, inget är bra. tycker så synd om henne. fattar inte att vi inte kunde få en tid, det kanske är något hon kan få medicin mot, varför dra ut på lidandet då? känns grymt. om inte har man ju ialla fall kollat, kan väl aldrig vara onödigt när det gäller barn?


som om jag inte kan se skillnaden på en vanlig förkylning och detta? jag ringer inte till doktorn för inte. vill att dom ska kolla upp min lilla skrutta.


snart kommer syster hit. hon ska passa lillskruttan medans jag ska gå med stora på 3 års kontroll på bvc.


har slängt ihop en kladdkaka med mariannefluff som vi får pigga upp oss med sen.



Av Lisa - 16 mars 2009 07:51

(bilden kommer från Mandel) 


jag ska iofs inte klaga, håller som bäst på att leta upp en skinnjacka som jag ska köpa. mannen tyckte det var en finfin idé.


vet inte om jag ska ha den jag provade på vero moda i lördags, den är svart med mudd både i ärmarna, nertill och i kragen. eller om det blir denna. också svart men den har ingen mudd i ärmarna, snyggt tycker jag, men sen är den lite blankare, vilket jag inte gillar, men det mattas av ju mer man använder den. vad tycker ni?

Av Lisa - 16 mars 2009 07:43

(bilden kommer från H&M)


idag vill jag köpa denna. hur snygg som helst. och mycket snyggare på än på bilden. finns i beige med men jag tänker mig denna och sen lite färgstarka accessoarer till, typ turkost.....snyggt till sommaren. synd bara att man har köpstopp denna månaden :(



Av Lisa - 16 mars 2009 07:40

sitter här och väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan ringa ner till bvc. liten är riktigt dålig. vi har haft en lite bättre natt inatt så jag trodde hon skulle vakna och vara bättre, men nej, hon är snarare sämre. fjärde dagen med feber så det kräver ett besök på sjukhuset. usch vad detta inte är kul. men det är inte vädret heller så det passar ju.



Ovido - Quiz & Flashcards