minaminis

Alla inlägg under mars 2009

Av Lisa - 23 mars 2009 22:10

Vilken underbar dag, verkligen. Har haft det så mysigt med mina små skruttar. Vaknade tidigt, jag och liten, utvilade och pigga. Bus från första stunden. Bus och glimten i ögat, för nu är lillan som vanligt igen, nu har vi fått tillbaka vårt lilla busmonster. Så lek och mys och lite nytta på förmiddagen. Stora lekte värsta tonårstjejen och sov länge, men även hon vaknade med ett leende på läpparna.


Sen gick vi ut och min fina premiärcyklade sin födelsedagspresent. Och kan man vara stoltare än vad jag är eller? Hon var så duktig. Vi gick en lång runda och hon cyklade på, så fint så. Världens duktigaste lilla 3-åring. Cyklade och tuggade tuggummi, det e min tjej det.


Efter det fick vi besök av farmor och då var det fika och lek med dockor. Liten sov hela tiden. I hela 3 timmar och 15 minuter sov hon. Vi har infört det nu. Sova en gång om dagen...och sova länge. Tror hon fattade när jag pratade med henne om detta.


Mötte upp mannen på färghuset efter jobbet. Handlade dörrmatta. Mannen trodde jag skämtade när jag visade vilken jag menade. Inte speciellt snygg, men inte ful heller. helt vanligt matta som inte syns. Precis som jag tänkt. Ska inte synas men ändå fånga upp allt grus som tas in. Helt perfekt, vill ju inte ha en dörrmatta som stjäl fokus från allt annat fint i entrén.


Köpte även hem lite decorplast som jag ska ha till ett litet projekt här hemma. Vilket får ni nog se imorgon. Då kan ni även få se bild på min dörrmatta samt ljusfatet som jag köpte från cult. Var bara tvungen att springa inom Presenten och köpa det idag, jag skulle ju ändå inom apoteket och köpa tuggummi till flickan min. Det går ungefär ett paket tuggummi om dagen......


När vi kom hem ville skruttan cykla en runda till. Pappa skulle ju med få se såklart, så det gjorde dom. Sen sågade mannen klart på kastanjeträdet, så nu är det snajsigt värre. Eller det blir nog det när det kommer löv på det kanske.


Nu har vi precis kollat på lördagens avsnitt av Robinson 2009, man måste ju se vad det är alla snackar om. Och det kan nog bli riktigt smaskigt.


Så nu förstår ni väl att detta har varit en toppendag. För vad kan man mer begära än att ha en heldag tillsammans med två så fina och glada och framförallt friska tjejer. Det är livet det!


Nu är det sängen som gäller för min del.


Godnatt gott folk!

Av Lisa - 22 mars 2009 11:36

riktigt lyckad fest igår, verkligen. hade urkul, pratade, skrattade, dansade, sjöng, åt och drack. allt som hör en fest till. mycket trevliga människor på festen. skönt att bara få vara jag, sen att det blev en del barnprat, är ju en annan femma. kom hem vid två, slocknade i sängen och vaknade inte förräns halv elva. skönt. nu har jag ätit frukost och längtar efter att hämta hem mina pärlor. ska bara få upp mannen ur soffan först, där han har parkerat sig.


idag står det ingenting på schemat, trist väder. kanske tvingar ut mannen sen så han kan såga färdigt trädet. vi har ett stort kastanjeträd på ena gavelsidan som ska bli lite mindre. han sågade halva igår så just nu ser det förjävligt ut, men det ska bli bra.


nu åker vi.

Av Lisa - 21 mars 2009 15:09

flickorna vaknade idag och var piggelin så det blir fest för vår del. mormor och morfar tar sig an barnen. ska bli såå roligt med fest, synd bara att man inte hunnit köpa något nytt till sig...ja förutom jackan då förstås.


så idag bär det av till kristianstad.


ha en trevlig dag gott folk.

Av Lisa - 20 mars 2009 23:20

pärlan idag när hon invigde sin sparcykel utomhus.


vi var ute en liten stund, men det märktes att hon var sjuk för hon orkade inte så länge. men frisk luft kan ju bara göra susen.

Av Lisa - 20 mars 2009 23:12

detta var jag när jag var och handlade innan. va bara tvungen att visa er en bild med skinnjackan på, älskar den. förlåt för att bilden är kass. jag kan inte den där med att ta kort på mig själv, fattar inte hur man lyckas.men ialla fall, jackan är med och skorna är på.


det har varit en mysig fredag kväll. liten somnade tidigt så snäckan fick ha mamma och pappa för sig själv. pizza och mys stod på programmet. och hon fick somna i soffan, men ikväll bar vi in henne i hennes egen säng, vi vill ha vår för oss själva i natt.


blev inga fina cult grejer idag, blev så besviken på utbudet på ljungsled. får nog bli en tur in till staden imorgon. vi hoppas på lite fint väder med så vi kan va ute en liten stund. tjejen är ju sugen på att testa cykeln.



Av Lisa - 20 mars 2009 12:18

nu har jag äntligen satt ihop lite bilder på vår entré. tänkte först vänta tills den var helt klar, men då hade ni fått vänta....


som ni ser på helhetsbilden längst ner till vänster så är det en del kvar att göra, bland annat:

* foder runt dörren

* lister längs golvet

* ny dörrmatta

* ny skohylla

* svarta korgar att ha på hatthyllan

* en lampa i taket


men ni ser lite vart det är på väg ialla fall

Av Lisa - 20 mars 2009 11:11

hej på er alla!


även denna dagen skiner solen in på mig. man blir på bra humör även fast man inte kan gå ut.


idag har jag att göra med en mycket liten någon som tror att mamma inte har något annat att göra än att ha denna någon på armen. inte alls kul. passade på att göra mig iordning medan hon sov förmiddag så jag är ialla fall redo för dagen. men redo för vaddå egentligen. snortorkning? har på mig andra kläder än mysdress för första gången på länge. ska dra på mig nya skinnjackan och mina vita converse när jag ska ut. ska iväg och veckorhandla när mannen kommer hem från jobbet, alltid något att se fram emot :) jippi va glamorös min dag är. när barnen är sjuka vet man att man lever. som tur väl är så är stora älsklingen såå duktigt.


blir nog en runda inom ljungsled med sen, är så sugen på att köpa något från cult.


japp, det blev en skinnjacka, beställde en från mandel. sååå mycket snyggare i verkligheten än på bild. den var inte alls så glansig som den såg ut utan helt okej, sen kommer den bli tokfin när den mattas av ju mer man använder den. bild kommer kanske sen.

Av Lisa - 19 mars 2009 22:17

jodå, det var scharlakansfeber. till 99 % ialla fall. dem tog ett halsprov på gumman som skulle visa vilket men sköterskan fick inte till det bra så det visade inget. men alla symptomerna stämde ialla fall överens med scharlakansfeber så hon fick penicillin. ikväll har hon varit riktigt risig. hängig och blek och sen är hon nästan svart runt ögonen, ser fruktansvärt sjuk ut. usch man vill bara krama henne hela tiden. hon somnade bredvid mig i soffan och jag har legat och myst med henne en lång stund. blir nog till att bära in henne i vår säng sen. vill gärna ha henne nära när hon är så sjuk.


skönt att det är fredag imorgon. denna veckan har varit riktigt jobbig så jag hade nog inte orkat så många dagar till. behöver helg och mannen. blir nog en tråkig helg till för vår del. tar några dagar innan penicillinet börjar verka och hon slutar att smitta, så vi får fortsätta vårt asociala liv. men jag ska ta igen detta sen......är så sugen på att träffa människor, få ta på sig lite fräscha kläder (alltså fräscha som i snygga, inte som i rena för ren är jag fastän jag hasar runt i mysdress) få komma ut och prata prata prata, och sen är jag sugen på att shoppa med.


jaja, tillbaka till soffan och min älskade lilla flicka.

Ovido - Quiz & Flashcards