minaminis

Alla inlägg den 12 januari 2009

Av Lisa - 12 januari 2009 20:47

har ni inte läst malin wollins blogg eller krönikor än, säger jag bara en sak, GÖR DET. hon är så jäkla bra, främst krönikorna hon skriver är underbara, både provocerande (mot vissa) och sanna. krönikor skriver hon på aftonbladets wendela. helt underbart vad en 30-årig 3 barnmorsa kan uppröra, framför allt den manliga delen av läsarna, när hon bara skriver sånt som är sant. älskar hennes krönika där hon hyllar linda skugge (även hon en favorit)


http://www.aftonbladet.se/wendela/jobbet/article4129478.ab


jag säger bara, så sant så sant. tänk om man kunde ha med mammalivet som merit i sin cv :)


nu är det nog dags för lipstick jungle, har väntat och längtat efter denna premiären


Av Lisa - 12 januari 2009 10:27

måste rekommendera världens bästa film, eller nja inte världens precis men lätt med på topp fem. den heter click och det är inte mindre än adam sandler som bär titeln som huvudrollsinnehavare. värsta fjantiga komedin tänker ni nu va? kan ju inte vara annat med sandler med. men icke. den är såå tänkvärd och jag gråter alltid lika mycket när jag ser den. försöker se den med jämna mellanrum för att bli påmind om det viktiga i  livet...nämligen familjen. stanna upp och tänka efter och prioritera det som faktiskt betyder mest, för en vacker dag är det försent. båda jag och mannen blir alltid så rörda när vi ser den. måste gå in till flickorna en extra gång och pussa deras sovsvettiga hår ovh varma hud. lägga täcket om dem och förundras över att just vi fick dessa vackra barn. försöka förstå att dessa fina små människor valdes just oss till sin mamma och pappa. vilken ära att få låna er en kort tid och lära er rätt ocvh fel. uppfostra er med kärlek.


se den om ni inte redan gjort det!


måndag idag, nu vecka, nya tag. ställde klockan lite tidigare idag, ville inte stressa iväg med mina flickor till dagis. men vad händer, klockan ringer inte, vaknar en halvtimme innan dagis time och vi får bråttom ändå. men vi hann ändå med lite mys i sängen först och lite sakta uppvaknade till svampbob fyrkant. måste ju se det lilla i livet.

Ovido - Quiz & Flashcards