minaminis

Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Lisa - 19 januari 2009 22:06

mina slitna jeans från gina tricot har kommit. dom satt som en smäck.....nästan, hade önskat att dem varit lite mer tighta över baken men det är väl sånt man får stå ut med när man har fött två barn. den har liksom ändrat form en aning. annars var dem kanon, hade inte kunnat haft en mindre storlek. nu väntar jag bara på lite mildare väder så jag kan börja använda dem (är ju sååå frusen av mig) tänk dem och sen vita converse till det. det är min stil det.


i väntan på våren klickade jag hem ett par chinos från vila, svarta. har inte anammat det modet förrän nu (är väl ett år efter eller nått) hoppas bara att det fortfarande funkar. tycker det kan va fräscht med chinos och sen ett ribbat linne till det, lagom liksom.


dagen har varit lugn. dagis hämtning och lämning. lek, mys och läsning har stått på schemat med tjejerna. fick besök av svärmor innan med, hon saknade sina flickor, så fika på det fick det bli. alltid lika trevligt att prata lite.


någon som kollat in mingelbilderna från elle-galan? jag har varit inne på några sidor och kikat på outfitsen, hittade några favoriter. måste säg att ebba von sydow var cool i sin kavaj-stil, lite oväntat faktiskt. annars var det mest tråkiga klänningar. okej, jag hade inte tackat nej till en enda av dem, men alltid kul med folk som sticker ut.


nu har jag precis kollat nya favoritserien lipstick jungle, mannen är på innebandy träning. bra tajming att dem tränar på måndagar, han hade säkert inte varit lika fötjust i serien som jag.

nu är det minsann läggdags för mig, om jag ska ha någon chans att gå upp när mobilen ringer klockan 7 imorn, är alldeles värdelös på att gå upp i tid, ligger och snoozar till halv åtta minst, och det slutar alltid med att vi får stressa iväg till dagis. inte kul att börja varje morgon så. nej imorgon är det minsann skärpning för min del.


godnatt!

Ovido - Quiz & Flashcards