minaminis

Alla inlägg den 22 januari 2009

Av Lisa - 22 januari 2009 20:19


hemma själv ikväll, usch, inte kul...inte ikväll.

ikväll behöver jag mannen hemma, ikväll behöver jag prata.

har lagt flickorna, och de sover så sött.

men mannen är inte hemma, han jobbar, och jag är ensam.

ensam och grubblar, funderar. inte mycket jag kan göra egentligen,

inget beslut jag kan ta. bara finnas där och stötta.

men måste fundera, vill säga rätt saker, vill att det ska bli rätt och bra.

vet att hon bara vill höra att allt kommer bli bra.

säger att allt kommer bli bra, hur det än blir. vet inte om det är sant,

vet inte vad som händer.

vet bara att jag finns där, då, för henne, för dom.



dessa beslut ska ingen människa behöva ta.

detta är saker som högre makter ska besluta om, bestämma.

ödet ska komma och lägga sin hand över oss och avgöra.

för vilka är vi att bestämma vilka som ska få leva eller inte?

Av Lisa - 22 januari 2009 09:12

det här med att blogga är ett märkligt sätt att kommunicera på. eller kommunicera vet jag inte, det är ju mest jag (eller den som bloggar) som kommunicerar. visst, många bloggare har många kommentarer till sina inlägg och då  blir det ju en typ av kommunikation. men jag? jag då?


jag bara skriver.....för vilka? till vilka? ingen aning. vet ju några stycken som går in och läser men det är rätt "många" som besöker min blogg dagligen och alla dem vet jag ju inte vilka är. visst det är ju lite det som är grejen med att blogga, man lämnar ut sitt liv och vem som vill får gå in och läsa. det valet har man ju gjort, så dom som blir upprörda över negativa kommentarer på sin blogg och ute och cyklar. har man valt att outa sig så får man ta skiten.


men vad är det jag vill komma fram till? jo, att det är kul att få kommentarer. det är nog lite det som gör det kul att skriva, som sporrar en att dela med sig. annars känns det som om man skriver för döva öron. visste inte när jag började blogga om jag skulle bry mig om jag fick kommentarer eller inte, men det gör jag. inte så att jag tänker sluta, jag gillar att skriva av mig, att lämna något efter mig, ett märke på att jag finns, men jag blir glad om någon som läser visar att dom finns.


får nog börja skriva om lite mer provocerande ämnen, barn, kläder och inredning går inte hem :) trodde ni skulle reagera på inlägget jag skrev om blondinbella vs. katrin. alla går ju igång på blondinbella, men icke....hm....får fundera ut något annat.


Om jag blev en "lattemamma" då? som har mina barn som accessoarer och som är ute och festar var och varannan helg och som skriver arga och omogna inlägg i sin blogg. då skulle folk reagera, för det finns inget så roligt som att läsa bloggar som upprör.


nej, jag ska inte bli någon jag inte är....såklart. men jag ville bara skriva av mig lite, på det jag har funderat över. lite så en blogg funkar ju.


jaja, kommentarer eller ej jag tänker fortsätta skriva och jag hoppas ni fortsätter läsa.


mer om "lattemammorna" en annan gång :)



Ovido - Quiz & Flashcards